fbq
Selviytyjät

Näin somessa reagoitiin uuteen Selviytyjät Suomi -kauteen – katsojilla yksi pyyntö

16 julkisuudesta tuttua henkilöä lähetetään Malesian viidakkoon selviytymään jopa 37 päivän ajaksi.

Selviytyjät Suomen uudet julkisuudesta tutut kilpailijat julkistettiin 19. huhtikuuta. 16 julkkista lähtee tällä kertaa Malesian viidakkoon, ja lopulliset finalistit viettävät autiolla saarella jopa 37 päivää.

Vuoden 2024 kilpailijoina nähdään pesäpalloilija Toni Kohonen, kirjailijat Jenni Janakka ja Henriikka Rönkkönen, artistit Jontte Valosaari sekä HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, entinen Miss Suomi Viivi Altonen, sosiaalisen median ammattilaiset Mikael Renwall, Sita Salminen ja Max Blomfelt, näyttelijät Reetta Ylä-Rautio ja Eino Heiskanen, radiojuontajat Mika Parikka ja Mia “Millu” Haataja, vaatesuunnittelija Bakari Diarra sekä tosi-tv-sarjoista tutut Rita Niemi-Manninen ja Emmi Suuronen. Juontajana tulevalla kaudella jatkaa viime kaudelta tuttu Riku Rantala.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nelosen Facebook-sivuilla ja Instagram-tilillä on käyty keskustelua uusista kilpailijoista. Somekansalla on yhtenäinen mielipide siitä, että tavan ihmiset kuuluvat Selviytyjiin.

– Mihin on kadonnu nää tavisten versiot eri ohjelmista? Paljon mielenkiintosempaa katsottavaa, kun löytyy mahdollisesti uusia kasvoja seurattavaks myös tulevaisuutta ajatellen. Näissä julkkisversioissa pyörii aikalailla samat naamat ohjelmasta toiseen. Tylsää, Anni ynnää.

– Nyt on oikein hyvä casting kun en tiedä kuin muutaman, on kuin tavis-selviytyjiä katsoisi. Viivi noista ennakkosuosikki, Leena sanoo.

– Tavikset kisaan! Sirpa huudahtaa.

– Miksei "tavalliset" suomalaiset? kysyy Stina.

– Tavis kausi Selviytyjiin! Julkkiksia näkee ihan tarpeeksi, Susanna sanoo.

– Tää ohjelma on hyvä vaan julkkiksilla, Tapio puolustaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Miksi taas jotain julkkiksia? Miksei voi olla ihan tavallisia ihmisiä, Jarkko kysyy.

Viestipalvelu X:ssä ja anonyymissa viestipalvelu Jodelissa on myös käyty keskustelua tulevan kauden kilpailijakattauksesta.

– Mä luulen että nämä vastaavat kuin Suuri seikkailu nyt ja Selviytyjät Suomi yms. tulevat jatkossakin olemaan julkkiskausia. Tuotantoyhtiöt pelkää ettei tavikset kiinnosta tarpeeksi. Kaikissa vastaavissa taviskaudet jääneet pois ja (aina samat) julkkiset tilalla, Piritta sanoo.

– Onhan tuolla onneksi myös sellaisia, joita ei ole näkynyt telkkarissa kuin kerran tai ei ollenkaan, eräs sanoo Jodelissa.

– Mä haluaisin ihan tavisten Selviytyjät takaisin, toinen toivoo.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa syksyllä 2024.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa