fbq
Salatut elämät. Sampo ja Kalle.

Salkkareiden juonipaljastukset: Kalle päätyy lohduttamaan Sampoa kiihkeissä tunnelmissa

Kalle se vain rämpii kahden miehen välillä edelleen.

Kalle empii Salatut elämät -sarjassa Petrin kosintaa, ja herrat ottavat asiassa aikalisän. Kalle päätyykin lohduttamaan Sampoa, joka suree Aino-siskonsa lähtöä. Halaus johtaa kiihkeään suudelmaan.

Lopulta Kalle tekee kuin tekeekin valintansa, mutta tilanteeseen tulee yllättävä muuttuja, kun Petrillä on hänelle isoja uutisia.

Noelin kämpässä hiippaillut Susu pelkää pudottaneensa rannekorunsa vakoiluoperaationsa aikana ja lähtee uudestaan Noelin ja Danielan asunnolle etsimään sitä. No, korua ei sieltä löydy, ja Susu on helpottunut. Ei olisi syytä, sillä hänen alkuperäinen pelkonsa on oikea: Koru on jo Noelilla, joka keksii sille ovelaa käyttöä.

Dahlian kipeä selkä on paljastunut huijaukseksi. Ei tosin Aarolle, vaan katsojille. Gunnarin mielestä nyt olisi hyvä aika kertoa totuus syyllisyyden riivaamalle Aarolle, mutta eihän Dahlia saa sitä tehtyä. Joku viisas on sanonut, että totuus tulee aina julki, ja niin käy ainakin tässä asiassa. Sitten tutusta kauppadraamasta nähdäänkin uusi versio.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Henrikin ja Joannan tuore seksisuhde jatkuu. Aki alkaa haistaa jotain hämärää serkkupoikansa touhuissa. Hän seuraa Henrikiä salaa ja saa tämän kiinni rysän päältä. Ei tosin sen rysän, missä Joannakin uiskentelee.

Lassen ja Nella välirikko jatkuu sekin. Jutta ryhtyy rauhanneuvottelijaksi, mikä herättää Nellan epäilyt.

Salkkareiden juonipaljastukset: Yksi hahmoista jättää jäähyväiset sarjalle

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista torstaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+:ssa jo perjantaina 15.3.

Seuraa meitä somessa