fbq
20240125, Helsinki. Salatut elämät 25 vuotta. Kuvassa Johanna Anttila.

MTV: Salatut elämät -näyttelijä Johanna Anttila poistuu sarjasta – jäi äitiysvapaalle

Esikoistaan odottava näyttelijätär esittää sarjassa Joanna Lumijokea.

Salatut elämät -näyttelijä Johanna Anttila, 38, on jäänyt sarjasta vanhempainvapaalle, uutisoi MTV Uutiset. Hän vietti viimeistä työpäiväänsä kuvauksissa 1. maaliskuuta.

Johanna kertoo MTV:lle raskausajan menneen pääsääntöisesti hyvin, mutta nukkumisen kanssa on ollut ongelmia loppuraskauden aikana, ja hengitys on käynyt vaivalloisemmaksi. Kyseessä on näyttelijän ja hänen Juha-puolisonsa esikoinen.

Viimeisenä kuvauspäivänään Johannalla oli kaksi kohtausta kuvattavanaan. Kollegat ja työryhmä yllättivät näyttelijän lahjalla päivän aikana.

Johanna jakoi tiedon raskaudestaan Instagram-tilillään syyskuussa 2023. Ensimmäiseen kuvaan hän jakoi ultraäänikuvan, ja toisessa hän poseeraa yhdessä miehensä kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Meidän pieni ihme ja nyt jo rakas pikku aarre. Emme todellakaan pidä tätä itsestäänselvyytenä ja olemme molemmat äärettömän onnellisia! Syntymistä odotellessa, Johanna kirjoitti tuolloin.

Salatut elämät -tähti Emma Nopanen paljastaa: näin dramaattinen synnytyskohtaus tehtiin

Johanna näyttelee Salkkareissa Joanna Lumijokea. Johannan hahmo saapui Pihlajakadulle kesällä 2021. Ennen Salkkareita Johanna on näytellyt enimmäkseen Yhdysvalloissa mainoksissa, elokuvissa ja lyhytelokuvissa.

Seuraa meitä somessa