fbq

Ryan Gosling pelasti vastanäyttelijänsä hukkumiselta: "Tämä tarina on naurettava"

Rankkasateet osuivat The Fall Guy -elokuvan kuvauksien aikaan näyttelijöiden leiriin Australiassa.

Hollywood-näyttelijä Ryan Gosling pelasti vastanäyttelijänsä hukkumiselta, uutisoi yhdysvaltalainen lehti Entertainment Weekly.

Ryanin mukaan rankkasateet osuivat The Fall Guy -elokuvan kuvauksien aikaan näyttelijöiden leiriin Australiassa. Ryanin vastanäyttelijä Emily Blunt oli hänen mukaansa liian rentoutunut huomatakseen lähellä olevaa hukkumista.

– Tämä tarina on naurettava. En tajunnut, että leiriini osui monsuuni. Olin viettämässä 22 minuutin mittaista hiljaista meditaatiota itsekseni, kun yhtäkkiä oveni räjähti auki. Oli kuin hurrikkaani olisi iskenyt ja Ryan kuin viimeinen mohikaani: ”Sinun täytyy lähteä!”, Emily muistelee yhdysvaltalaisen lehden haastattelussa.

– Meditoin, ja nyt hän luulee, että meditoin liikaa, näyttelijätär lisää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ryanin mielestä Emily oli liian rento kahlatessaan vedessä, joka ylettyi näyttelijöiden polviin asti.

– Perävaunut kelluivat pois. Olin yllättynyt, ettei kuljettajani Scott koputtanut oveen ja sanonut, että meidän pitäisi lähteä. Hän kuunteli Spotifyta, Emily kuittaa.

– Luulen, että hän huuhtoutui pois. Näin hänen kätensä pinnan yläpuolella, Ryan vitsailee.

Emily kertoo muistavansa päivästä sen, kun näyttelijä Aaron Taylor-Johnson riisui suurimman osan vaatteistaan kuvauspäivän aikana ja juoksi ympäri tukikohtaa vedessä.

– Hän oli yhä roolihahmossaan. Lähdimme kuvaamaan Australiaan sään takia, ja sellaista myös saimme, Emily kiteyttää.

Ryan ja Emily tähdittävät uutta The Fall Guy -elokuvaa, joka kertoo huono-onnisesta stunttinäyttelijä Colt Seaversista (Ryan) sekä hänen ex-tyttöystävästään, ohjaaja Jody Morenosta (Emily). Elokuva perustuu 1980-luvun tv-sarjaan. Ohjaajana toimii entinen stunttinäyttelijä David Leitch.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

The Fall Guy elokuvateattereissa.

Seuraa meitä somessa