fbq
Salatut elämät. Aino ja Sampo.

Salkkareiden juonipaljastukset: Yksi hahmoista jättää jäähyväiset sarjalle

Tiina Weckströmin esittämä Aino poistuu taas kerran Salkkareiden hahmogalleriasta.

Noelin touhuja epäilevä Susu päättää Salkkareissa lähteä tutkimaan Noelin kämppää ja saakin Karilta Pihlajakadun yleisavaimen. Susu hipsii Noelin asuntoon ja alkaa penkoa paikkoja. Vaan tietenkin Noel palaa kotiin aiemmin kuin tämän piti.

Henrikin katastrofitreffien jälkiseuraukset johtavat yllättävään uuteen seksisuhteeseen tätä vanhemman Joannan kanssa!

Miki turhautuu, kun Aino painostaa häntä. Miki pyytää Matiasta hakkeroitumaan Ainon pilvipalveluun. Matias tarttuu tarjoukseen, mutta nuoren miehen hakkeritaidot eivät riitä tehtävän suorittamiseen. Silloin apuun tulee Erika. Samaan aikaan Aino, joka on jo tunnustanut Sampo-veljelleen tappaneensa miehensä, päättää ottaa hatkat Pihlajakadulta.

Salla palaa reissustaan kotiin, mutta Kari pettyy, kun Salla ei jaksa viettää aikaa hänen ja Tukun kanssa ja häätää heidät ulos. Kari huomaa kaipaavansa Lindan seuraa ja ilahtuukin kun tapaa tämän taas leikkipuistossa. Valitettavasti myös Salla pomsahtaa paikalle ja tottahan toki vaistoaa, että Karilla ja Lindalla on jotain juttua meneillään. Vaikka Kari näyttääkin väistävän luodin, Sallan epäilykset ovat joka tapauksessa heränneet ja hän valmistautuu jo puolustustaisteluun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Petri järjestää romanttisen yllätyksen Kallelle.

Salkkareiden juonipaljastukset: Nella osallistuu äitinsä tupareihin – illasta tulee katastrofi  

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista torstaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+ -palvelussa jo perjantaina 8.3.

Seuraa meitä somessa