fbq
Kyllä isä osaa

Kyllä isä osaa -elokuva julki maaliskuussa – mukana Vesa Vierikko, Kati Outinen ja Mikko Leppilampi

Kyllä isä osaa -elokuva saa ensi-iltansa 28. maaliskuuta.

1990-luvun legendaarinen Kyllä isä osaa -sarjan tarina jatkuu elokuvanmuodossa. Mukana ovat alkuperäiset näyttelijät ja uusi sukupolvi. Kyllä isä osaa -elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 28. maaliskuuta.

Sarjan alkuperäiset näyttelijät Tom Lindholm (isä), Tuija Ernamo (äiti), Maiju Jokinen (Jonna) ja Jarno Jokinen (Jussi) ovat elokuvassa mukana. Sivurooleissa nähdään muun muassa Vesa Vierikko, Kati Outinen, Mikko Leppilampi, Lari Halme, Janne Kataja ja Kalle Lamberg.

Elokuvassa perheen lapset ovat jo keski-ikäistyneet ja vanhemmat ovat eläkeiässä, mutta heidän dynamiikkansa, persoonansa ja pinttyneet tapansa eivät ole juurikaan muuttuneet. 

Jonna ja Jussi löytävät itsensä jälleen tutusta rintamamiestalosta isänsä ja äitinsä kanssa, sekä Jonnan poika Junnun kanssa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Jonna, isä ja äiti elokuvassa Kyllä isä osaa.

– On mukavaa ajatella, että tämä isän toiminta on jatkunut yli 30 vuotta, ja perhe on edelleen koossa ja voi hyvin! On antoisaa näytellä impulsiivista, positiivista henkilöä, jonka voimavara on rajaton into ja usko omiin näkemyksiin ja tekemisiin, Tom kertoo Nelosen tiedotteessa.

Elokuvan ohjaajana toimii Panu Rapia, ja käsikirjoituksesta vastaavat Outi Keskevaara sekä Pekka Lepikkö. Lepikkö on ohjannut ja käsikirjoittanut myös alkuperäisen sarjan.

Kyllä isä osaa elokuvateattereissa 28. maaliskuuta.

Tältä näyttää Kyllä isä osaa -elokuva – ensimaistiainen julki

Jonna ja Jussi ovat varttuneet keski-ikäisiksi.

Seuraa meitä somessa