fbq
Salatut elämät: Noel.

Salkkareiden juonipaljastukset: Noel uhkailee laboranttia

Salkkarit-Marianna alkaa rauhanneuvottelijaksi.

Nyt kun Susu ja Miki ovat Salatut elämät -sarjassa hyvissä väleissä, Susu avautuu ex-poliisimiehelleen epäilyistään Noelin hämärähommista Danielan suhteen. Hän jatkaa asian selvittelyä ja löytää Noelin lahjoman laborantin, mutta myös Noel on tilanteen tasalla ja käy vihaa uhkuen vastatoimiin. Laborantti-parka joutuu Noelin uhkailujen kohteeksi.

Mustasukkainen Salla on kutsunut sekä Lindan että Joannan naistenjuhliinsa, mutta Linda aavistelee, ettei kutsu ole vilpitön. Sallan tarkoituksena onkin juottaa Linda humalaan ja saada selville, mikä tämän suhde Kariin on. 

Sallan pettymykseksi juhliin ilmaantuu vain Joanna, kun samaan aikaan Linda ja Kari tapaavat taas sattumalta kahvilassa. Kun Eva saa tästä vihiä, hän vinkkaa asiasta Sallalle, joka suuntaa tarmoa uhkuen joukkoineen kahvilaan. Myöhemmin samana iltana Karilla onkin Sallalle tunnustettavaa, mutta tunnustus kaikuu humalaisen kuuroille korville.

Gunnar sättii Aaroa Dahliasta, joka on joutunut taas sairaalaan ja tällä kertaa ihan oikeasta syystä. Vai onko sittenkään, sillä kun miehet menevät vierailulle sinne, Dahlian huone on tyhjä. Eikä vanhaa rouvaa löydy mistään muualtakaan, mikä saa miehet huolestumaan toden teolla!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Salkkareiden juonipaljastukset: Marianna yrittää saada Hanin ja Joonatanin takaisin yhteen

Aki lähtee istumaan iltaa sattumalta samaan paikkaan, jossa Henrik ja Joannakin ovat. Henrik onnistuu piiloutumaan serkultaan, mutta joutuu kuulemaan, miten Aki yrittää iskeä Joannaa. Kaiken lisäksi Joanna sekoilee puhelimensa kanssa ja lähettää vahingossa Henrikille tarkoitetun tapaamiskutsun Akille.

Eetu tekee Nellalle hämmentävän rakkaudentunnustuksen, josta Nella kertoo myös ystävälleen Violalle. Tapaus herättää Nellan Kristian-muistot.

Sampo näkee mahdollisuutensa tulleen Kallen suhteen nyt kun Petri on Kolumbiassa. Hän käyttää Danielaa apunaan päästäkseen tapaamaan Kallea, mutta Daniela saakin Sampon tajuamaan, että tämän kannattaisi unohtaa Kalle ja siirtyä elämässään eteenpäin.

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista torstaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+:ssa jo perjantaina 29.3.

Seuraa meitä somessa