fbq
Kuvakaappaus MTV:n tekstikanavalta.

MTV:n teksti-tv suljetaan – käyttäjät harmistuivat

MTV uutisoi sulkevansa tekstikanavansa huhtikuun aikana.

MTV uutisoi sulkevansa MTV3-kanavan teksti-tv:n huhtikuun aikana. Teksti-tv:n sisältöjen päivitys päättyy maaliskuun loppupuolella, ja itse kanava sulkeutuu 4. huhtikuuta.

MTV:n tekstikanavaa on ylläpitänyt Rapido Media vuodesta 2014 lähtien. Rapido Media on ostanut MTV:ltä lähes kaiken sisällön kanavalle, paitsi kuluttajapalveluita.

Rapido Median toimitusjohtaja Jorma Härkönen kertoi MTV Uutisille, ettei yrityksellä ollut taloudellisia resursseja jatkaa toimintaa, kun MTV irtisanoi sopimuksen, eikä kanavalla ollut intressiä pitää sitä ilman heidän sisältöjään.

Tanssija Atte Kilpinen, 28, avoimena suhteestaan Sami Sykköön, 53: "Läheiset ystävätkin ovat silleen, ootteko te pari?"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Katsojat ovat kommentoineet teksti-tv-kanavan lopettamista MTV Uutisten Facebook-sivuilla. Osa on osannut odottaa uutista, osa puolestaan on pettynyt päätökseen.

– Harmi päivittäin luen urheilu sekä uutisjuttuja sieltä, Ninni sanoo.

– Paras yhteenveto, josta näkee pääuutiset yhdellä silmäyksellä, ei tarvitse kahlata verkkosivuja tuntitolkulla, Marko kirjoittaa.

– Mikähän järki tossa on lopettaa hyvä txt tv. Nyt ei sitten enää seurata urheilua tai tuloksia, Juha harmittelee.

– Tarpeellinen monellekin, Arja summaa.

– Iäkkäämmät lukevat sieltä uutisia, lotto ja muut pelit myös kaikki tulokset ovat tärkeitä, Marja-Leena toteaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Voi ei. Miks? Sofia kysyy.

– Tämä teksti-tv kokonaisuudessaan, niin kuin kivestä tehtävät työkalutkin, joutaa jäädä jo historiaan, Niina antaa tuomion.

Suomen kaunein koti -huvilalla kummittelee: "Hän koki varsin karmaisevan ja traagisen kohtalon"

Teksti-tv:llä on ollut toisenlainenkin käyttötarkoitus. Ilta-Sanomat kirjoitti viime vuoden puolella, että MTV:n teksti-tv:n keskustelupalstan sivuja on käytetty viestien lähettämiseen vankilassa oleville vangeille. Keskustelupalstalla on kommunikoitu muun muassa salakielisin viestein huumeliikenteestä sekä sovittu tapaamisia. Vangeilla on sellissään televisio vapaassa käytössä, mutta ei kännyköitä.

Seuraa meitä somessa