fbq
Hanna Tikander
Suuri seikkailu

Kilpailija syyllistyy sääntörikkeeseen Suuressa seikkailussa: ”Tuli halu näyttää”

Suuren seikkailun toisessa jaksossa hermot kiristyvät kiperien kysymysten edessä.

Suuri seikkailu -ohjelman toisessa jaksossa 30. maaliskuuta joukkueet mittelevät kuohukamppailussa. Kamppailun voittajatiimi saa mökkimajoituksen. Jo alkumetreillä seikkailijoiden kilpailuhenkisyys nousee pintaan.

Tehtävässä joukkueet laskevat koskea kumiveneellä ja poimivat matkan varrella poijuihin kiinnitettyjä avaimia. Tämän jälkeen yksi kilpailija molemmista joukkueista kiipeää 18 metriä korkealle tasanteelle, jossa odottaa kolme tietokysymystä. Oikeilla vastauksilla kilpailija saa koodit laatikossa olevaan kolmeen lukkoon. Lukkojen auettua tehtävä jatkuu melontaosuudella. Tiimit noutavat liput ja suuntaavat maaliin.

Vihreästä joukkueesta Hanna Tikander valikoituu kiipeämään tasanteelle, mutta ylhäällä hän yllättyy kiperistä kysymyksistä, joihin hänellä ei ole vastausta. Hanna tukeutuu tiiminsä apuun ja yrittää huutaa kysymyksiä heille.

– Mikä on Muonionjoen pituus? Kuunnelkaa! Montako vesityyppiä Suomessa on vesilain määritelmän mukaan? Minä vuonna hyväksyttiin ensimmäinen Itämeren suojelun toimintaohjelma? Hanna huutaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ne kysymykset siellä olivat sellaisia, että ei me oikein kukaan tiedetty niihin vastauksia, Hannan joukkuekaveri Markus Pöyhönen analysoi.

Suuressa seikkailussa ensimmäinen pudotus: ”Näin rankka kisa on nuorempien homma”

Suuri seikkailu
Hanna Tikander
Hanna turhautuu visaisten kysymysten parissa.

Lopulta Hanna yrittää arvailla vastauksia ja räpeltää lukkoja turhautuneen oloisena.

– Miks nää kaikki lukot pitää saada auki, kun mä pääsisin jo sisään? Hanna miettii.

Lukon saisi auki kahdella oikealla vastauksella. Säännöissä käsketään kuitenkin avaamaan kaikki kolme lukkoa. Oranssi joukkue saavuttaa vihreän, kun Daniel Ahola kirii paikalle.

– Mä ajattelin, että jos mä jään siihen vetvaamaan niitä numeroita, niin me oltaisiin siinä vielä seuraavaan aamuun asti, Hanna avaa tuntemuksiaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nina Mikkosella suuria vaikeuksia Suuressa seikkailussa – joudutaan taluttamaan tunturiin

Suuri seikkailu
Daniel Ahola
Daniel saa Hannan nopeasti kirittyä Hannan perään.

Danielilla on enää yksi lukko avattavana muun joukkueen kannustaessa häntä kovaäänisesti. Hanna päättää tehdä oman ratkaisunsa.

– Mä sitten sain riuhtaistua sen laatikon auki ilman niitä numeroita. Kai tuli sellainen halu näyttää, mikä on sillä tavalla outoa, koska kyllähän tämä tulee näkymään myöhemmin. Mutta kai se oli sellainen paine, että oli vaan kauhea halu päästä etenemään pelissä, Hanna perustelee.

Lauantain jaksossa selviää, miten sääntörikkomukseen reagoitiin ja oliko sillä seurauksia.

Suuri seikkailu lauantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa