fbq
Janne Nacci Tranberg

Uutuuskirja: Poliisi takavarikoi Janne ”Nacci” Tranbergin tennarikokoelman – arvotossut maksoivat 14 000 euroa

Janne ”Nacci” Tranberg kertoo uudessa Vankilakäsikirjassaan (Supla), miten poliisit takavarikoivat kotietsinnässä hänen arvoesineitään, kuten tennistossukokoelman, pari kultaharkkoa, muutaman tonnin rahaa ja nipun papereita. 

Kullat ja käteiset jäivät sille tielleen, mutta sneakerit kävin ostamassa takaisin ulosottovirastosta 14 000 euron hintaan

Samalla Nacci kehuskelee, kuinka onnistui provosoivilla puheillaan herpaannuttamaan kotietsintää tehneen poliisia niin, ettei tämä huomannut parvekkeen sohvatyynyyn piilotettua Glock-pistoolia.

Poliisit ovat myös onnistuneet Naccin kotietsinnöissä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

-Valitettavan monesti asiat ovat kuitenkin menneet täysin päinvastoin eli päin persettä minun kannaltani. 

Rynnäkkökivääri urheilukassissa, kymmeniä tuhansia euroa käteistä, koruja, kelloja, väärennettyjä passeja, pankkikortteja, varastettuja asiakirjoja ja muuta keikattua arvotavaraan. Kotoa tai muualta on löytynyt raskauttavaa materiaalia, ja tuomio on tullut.

Nacci tunnetaan moottoripyöräjengi Cannonball MC:n entisenä johtohahmona, ja hän istuu 12 vuoden ja 11 kuukauden vankeusrangaistusta doping- ja huumausainerikoksesta. Hän on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen kiistäen kaikki syytteet.

Kursivoidut kohdat ovat suoria siteerauksia Vankilakäsikirjasta.