fbq

Yksityisetsivä Vareksesta tehdään uusi elokuva – mukana Leo Sjöman ja Satu Silvo

Vares X -elokuva saapuu valkokankaille syksyllä 2024.

Yksityisetsivä Vares palaa valkokankaille syksyllä 2024. Vares X on järjestyksessään kymmenes yksityisetsivästä kertova elokuva.

Elokuvan pääroolissa, Jussi Vareksena, nähdään Leo Sjöman. Elokuvan muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Sara Soulié, Satu Silvo, Mikko Kouki ja Ilona Chekova.

– Vareksen maailma on päivitetty uusin kasvoin ja tapahtumin versioon 2.0. Elokuva sijoittuu luonnollisesti Turkuun, tuottaja Rimbo Salomaa kertoo elokuvan tiedotteessa.

Vares X -elokuva perustuu löyhästi Reijo Mäen Kolmijalkainen mies -dekkariin. Elokuvan ohjaa Tuukka Temonen.  Tuottajina toimivat Salomaan lisäksi Markus Selin ja Jukka Helle. Alkuperäiskäsikirjoituksesta vastaavat Satu Rasila ja Akseli Kouki.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Leo Sjöman on uusi Vares.

Syksyllä 2023 uutisoitiin toisestakin Vares-projektista. MTV uutisoi tekeillä olevasta alkuperäissarjasta, joka pohjautuu Mäen Vares-dekkareihin. Kuusiosainen sarja kertoo kolme eri tarinaa, joissa hengenlähtö ja sydämen särkyminen ovat lähellä useampaan kertaan, mutta nopeat refleksit ja kohtalo ovat Vareksen puolella.

Sarjan pääosassa nähdään Leo Sjöman ja muissa rooleissa muun muassa Mikko Kouki, Olga Temonen, Mikko Töyssy, Jemina Sillanpää, Peter Kanerva, Kari-Pekka Toivonen, Marjaana Maijala, Katariina Havukainen, Aku Sipola ja Ilona Chevakova.

Seuraa meitä somessa