fbq

Selviytyjät-voittaja Teemu Roivainen paljastaa, millainen oli tunteikas kotiinpaluu: ”Väkisinkin herkistyi”

Selviytyjät Suomen voittajaksi kruunattiin tangokuninkaana tunnettu Teemu Roivainen.

Selviytyjät-voittaja Teemu Roivainen vietti malesialaisella autiosaarella 37 päivää. Hän myöntää, että haastavinta kisassa oli ikävä läheisiä, joihin ei saanut pitää mitään yhteyttä.

Teemulla oli koti-Suomessa odottamassa vaimo ja 4-vuotias lapsi. Hän puhkesikin vuolaaseen itkuun saadessaan kisan aikana kirjeen perheeltään ja kuvan tenavasta, joka oli oppinut ajamaan polkupyörällä ilman apupyöriä isän poissaollessa.

Teemu kertoo Katsolle lapsen ottaneen hänen poissaolonsa ja kotiinpaluunsa hyvin.

– Kotiinpaluu oli toki koskettava ja herkistävä, kun 4-vuotias juoksee syliin lentokentällä. Kyllähän se tuntui hyvältä. Kyllä siinä väkisinkin vähän herkistyi, hän kuvailee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Puhuttavaa olikin yli viiden viikon aikana kertynyt valtavasti puolin ja toisin.

– Hän kertoi kuulumisiaan sen jälkeen monta päivää, oli puheripuli päällä tauotta. Se oli mahtavaa. Hän on myös katsonut Selviytyjät-jaksoja, mutta tuon ikäinen ei jaksa vielä ehkä paljon katsoa. 

Tuomariston käytös pöyristytti Selviytyjät Suomessa: ”Meni tosi tunteisiin”

Reissulta jäi Teemulle monta hyvää ystävää. Eniten hän kertoo olevansa tekemisissä ex-painija Rami Hietaniemen kanssa, joka putosi kisasta juuri ennen semifinaalia.

– Ramin kanssa olemme melkein päivittäin yhteydessä. Olemme useaan otteeseen nähneet, ja paljon soittelemme ja viestittelemme. Toki Ismo Apellin kanssa samoin. Vikin kanssa on myös pidetty yhteyttä. Tutustuimme hyvin, ja hän on erittäin mukava heppu, Teemu viittaa Viki ”Seksikäs-Suklaa” Konssiin.

Joulun alla Teemu on kiireinen mies, sillä hän tekee kirkkokonserttikiertuetta Irina Björklundin kanssa. Realityohjelmiin hän ei ole heti lähdössä uudestaan, mutta ei ajatusta tyrmääkään. Ennen Selviytyjiä laulajaa ei oltu nähty missään tosi-tv-ohjelmissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kyllä kaikenlaiset spesiaalit elämykset kiinnostaa, jos ehdotettaisiin jotakin itselle sopivaa ja aidosti kiinnostavaa. Mutta ei missään nimessä ole suunnitteilla mikään tosi-tv-ura. Suomessa on kovempia tosi-tv-tähtiä kuin minä, hän hymähtää.

Seuraa meitä somessa