fbq
Salatut elämät. Dahlia ja Magnus Mustavaara.

Salkkareiden juonipaljastukset: Gunnarin ja Dahlian lapsenlapsi tekee paluun

Salkkari-hahmokaarti saa ensi viikolla täydennystä.

Dahlia palaa Salatut elämät -sarjassa kotiin Pihlajakadulle Aaron luo. Juuri kun pari on saatu takaisin yhteen, Gunnar tulee sotkemaan pakkaa – mukanaan Monican ja Jirin teini-ikäiseksi kasvanut vahinkolapsi Magnus!

Salla houkuttelee Karin mukaansa huonekalukauppaan, johon pari jää yöksi lukkojen taakse. Eikä kyseessä ole ihan sellainen onneton vahinko kuin Salla antaa ymmärtää, vaan Sallan uusin romantiikkajuoni.

Mariannan treffiohareista pettynyt Aki löytää lohtuseuraa Lindasta ihan sänkyyn asti. Marianna tulee Nikkisille selvittämään treffiohareitaan, mutta Aki tuntuu jo valinneen Lindan ja häätää Mariannan tylysti tiehensä.

Magnuksen saapuminen kuvioihin ei sekoita pelkästään Aaron ja Dahlian pakkaa, vaan myös Joonatanin ja Hanin, joiden romanttinen tuokio menee totaalisesti pilalle viimeistään siinä vaiheessa kun kun Magnuksen takia tuohduksissa oleva Lasse alkaa puida asiaa Ismon ja Joonatanin kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Magnusta Sievisten sukuhaara ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta hän haluaisi muuttaa isovanhempiensa Gunnarin ja Dahlian luo. Tämähän ei oikein sovi.

Moosessa nähdään Henrikin ja Kristianin pitkään treenaama tanssiesitys, joka tekee vaikutuksen etenkin naiskatsojiin. Sehän Evaa harmittaa. Mutta on paikalla myös Eetun kanssa oleva Nella.

Susu ja Miki punovat uuden juonen pelastaakseen Danielan Noelin kynsistä ja kutsuvat Noelin ja Danielan sovintoillalliselle.

Lassen ja Jutan salasuhde paljastuu Kallelle, jonka Ismo-isältä suhde nimenomaan halutaan salata.

Meinaa se paljastua pian Ismollekin.

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista perjantaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+:ssa jo perjantaina 3.5..

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy


Seuraa meitä somessa