fbq
Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta

Kuppilat kuntoon -ravintola teki oman ratkaisunsa kuvausten jälkeen – palautti muutoksia takaisin

Toijalalainen ravintola ei ollut kaikilta osin samaa mieltä Pipsa Hurmerinnan ja Ville Haapasalon suunnittelemista uudistuksista.

Historiallinen Leskirouva-ravintola sai vetoapua Pipsa Hurmerinnalta ja Ville Haapasalolta Kuppilat kuntoon -jaksossa 1. toukokuuta.

Ravintoloitsijat Hanna Bergholm ja Satu Heikkilä ovat pyörittäneet paikkaa 12 vuotta. Ruokamyyntiin kaivattiin nyt vaihtelua ja vauhtia.

– Ei hirveesti ylimääräisiä jää, mutta pärjätty ollaan, Hanna muotoili ravintolan tilanteesta.

Pipsa ja Ville maistelivat ruokalistaa, eikä paljon kehuttavaa löytynyt. Pipsan mielestä Oopperaleipä maistui samalta kuin grilliruoka 1980-luvulla, eikä pihviliha herättänyt intohimoja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Aivan ylikypsä. Tällä voisi heittää frisbeetä, hän tylytti.

Lohi oli hänen mielestään myös kuiva ja rasvan makuinen. Pippuripihvi ja paistettu maksa sen sijaan keräsivät positiivisia kommentteja. Listalta löytyivät myös burgerit, jotka olivat Pipsan mielestä tarpeettomia. Pipsa ja Ville kaipasivatkin ravintolalle aiempaa selkeämpää linjaa.

Pipsa ohjeisti keittiössä kädestä pitäen.

Ravintolassa päätettiin keskittyä hyvistä raaka-aineista tehtyihin klassisiin annoksiin. Vanhat suosikit saivat jäädä, ja mukaan tuotiin esimerkiksi hyviä kala-annoksia. Sen sijaan hampurilaiset jätettiin pois, mikä ei kaikkien henkilökuntaan kuuluvien mielestä ollut hyvä juttu.

Ravintolan sisustus sai uuden ilmeen, ja avajaisissa testiin pääsi uusi ruokalista. Keittiössä riitti kiirettä Pipsan pitäessä jöötä.

– Satu juoksee ees sun taas turhaan. Ja turhaan stressaa, Pipsa valitti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pipsa muistutti, ettei ihmisten tarvitse saada annoksia saman tien eteensä. Hermostuneisuus ja kiire keittiössä eivät kuitenkaan hellittäneet.

Uutena asiana oli myös se, että salihenkilökunnan tehtävänä oli myydä aktiivisesti, eikä vain ottaa tilauksia vastaan. Illasta kuitenkin selvittiin hässäkästä huolimatta.

Ravintola sai muutoksessa aiempaa modernimman sisustuksen.

Kun ravintolaan palattiin kaksi kuukautta myöhemmin, kävi ilmi, että henkilökunta on palauttanut osan Pipsan ja Villen tekemistä muutoksista takaisin.

– Joitakin muutoksia ollaan toki tehty, videolla myönnettiin.

– Mutta ei, älkää huolestuko. Ei siirretty sitä linjastoa takaisin sinne normipaikalle. Tai no siirrettiin, mutta me keksittiin ratkaisu. Me pistimme verhon eteen, sisustusratkaisua puolusteltiin.

Kuppilat kuntoon Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa