fbq

Salakuvat yöelämästä! Eronnut Veronica Verho viihtyi salskeassa miesseurassa

Pikkupaikkakunnalla pippaloissa ollut mediapersoona bongattiin mukavissa tunnelmissa ja komeassa seurassa.

Vuodenvaihteessa eronnut somevaikuttaja ja juontaja Veronica Verho nähtiin miesseurassa Liedossa Varsinais-Suomessa.

Yöelämässä aikaa viettänyt Veronica oli päättänyt mennä katsastamaan Janne Hurmeen keikkaa The Jams Bar & Spa -nimiseen kapakkaan. Paikassa on tarjolla paitsi purtavaa ja elävää musiikkia, myös biljardia ja karaokea.

Alun perin Turusta kotoisin olevaan Veronicaan kiinnitettiin huomiota paikallisten toimesta ja tunnetun somevaikuttajan seurakin noteerattiin.

Seiskalle nimittäin kerrotaan, että Veronica viihtyi salskean mieshenkilön juttusilla. Seiskan tietojen mukaan komistus on Turun seudulla vaikuttava ravintolayrittäjä ja takavuosina julkisuudestakin tuttu hahmo, joka tunnistettiin juhlakansan toimesta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Eivät he ensimmäistä kertaa tavanneet, Seiskalle taustoitetaan.

Kaksikko seuraa toisiaan somessa. Silminnäkijän mukaan he olivat oli osa samaa, usean hengen kaveriporukkaa, joka vietti iltaa kyseisessä kuppilassa hyvästä musiikista nauttien.

Näin ilta päättyi

Kun keikka oli ohi ja kello löi hieman yli puolenyön, konkkaronkka häippäisi mukavan ehtoon päätteeksi anniskeluravintolan pihalta taksin uumeniin.

- Koko ryhmä poistui samalla kyydillä, pikkulinnut laulavat.

Seiska yritti tavoitella Veronicaa illanvieton tiimoilta. Mies taas vastasi toimittajalle, joka ennätti esittämään asiansa kokonaisuudessaan, mutta tämä ei kuitenkaan ehtinyt jutella pidempään. Seuraavaan yhteydenottoon hän ei vastannut.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Tässä kohtaa kellon viisarit huitelivat jo aavistuksen yli puolenyön, kuten seinältä näkyy. Kaksikko viihtyi läheisesti jutustellen.
Höpöttelyä jatkui myös baarin ulkopuolella kivoissa merkeissä.

Erosi kihlatustaan

Kihloissa olleet Juhani Koskinen ja Veronica tiedottivat erosta yhteisesti somessa tammikuun puolivälissä. Heidän suhteensa alkoi neljä vuotta sitten hyvinä ystävinä. Eronnut pari kirjoitti Instagramissa:

- On ollut ihanaa jakaa rakkauttamme ja elämäämme somessa kanssanne. Toivomme toisillemme ainoastaan hyvää.

Pariskunnan kahdesta mäyräkoirasta, Matista ja Teposta, luvattiin pitää huolta parisuhteen päättymisestä huolimatta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Ja koska iso huoli kaikilla kiinnittyy varmasti koiriin, niin ei hätää! He elävät ylvästä, kuninkaallista ja upeaa elämäänsä yhdessä meidän molempien kanssa jatkossakin.

Juhani kertoi viime viikolla haasteellisesta ajanjaksostaan, sillä hänellä ovat olleet henkiset kuin fyysisetkin voimavarat koetuksella.

- Mulla on ollut henkinen ja fyysinen paristo viime viikkoina sen verran loppu, että pakkasin ex tempore koirat kyytiin ja vuokrasin mökin saaristosta kolmeksi päiväksi. Paras päätös aikoihin, Juhani iloitsi hiljattain somessa.

Veronica puolestaan jätti erokodin ja muutti jokin aika sitten yksin sinkkukotiin.

Veronica ja Juhani menivät kihloihin vuonna 2021 ja heidän oli tarkoitus mennä naimisiin. Heidän suhteensa kuitenkin päättyi vuodenvaihteessa.

Pitkä ura

Veronica tuli alun perin tunnetuksi menestyneestä Youtube-urastaan, jonka aloitti jo vuonna 2012. Sittemmin hän on ollut esimerkiksi juontajana niin televisiossa kuin radiossakin.

Hän on juontanut NRJ-radiokanavalla aamuohjelmaa sekä Verho Show’ta. Telkkarin puolella hän on luotsannut Love Island Suomea sekä Huippumalli haussa -ohjelmia. Veronica oli lisäksi Posse-ohjelmassa.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Veronica tanssahteli vuonna 2019. Veronica on palkittu useasti saavutuksistaan media-alalla. Hänelle on muun muassa annettu Vuoden vaikuttaja-palkinto Creator Awardseilla vuonna 2022. Tubecon Awardseissa hänet on palkittu lifestylevaikuttajana useasti.