fbq

Roope Salmisen kanssa viihtyvä Vivian Nick teki lisää paljastuksia parisuhteestaan: "Jumalatar"

Vivian heilastelee Roope Salmisen kanssa.

Podcast-juontaja Vivian Nick, 33, kertoi torstaina (22.2.) Hei Baby -podcastissa joutuneensa vuoden alussa hätäleikkaukseen kohdun ulkopuolisen raskauden takia. Hän kertoi jo tammikuussa leikkauksesta Instagramissa, mutta ei paljastanut sen syytä.

Leikkauksestaan toipunut Vivian kertoo jaksossa voivansa nyt jo paremmin.

Podijaksossa Vivian myös mainitsee saaneensa tukea leikkauksen aikana myös poikaystävältään, jota hän ei mainitse nimeltä. Seiska paljahti Vivianin ja Roope Salmisen suhteen tammikuun lopussa, mutta kumpikaan ei ole puhunut suhteesta julkisesti. Vivian kuvailee suhteen olevan vielä tuore.

Vivian ja juontopari Kirsikka Simberg pitivät myöhemmin samana päivänä Instagram-livelähetyksen, jossa päivittävät kuulumisiaan laittautumisen ja meikkaamisen yhteydessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Shokkipaljastus podcastissa: Roope Salmisen rakas Vivian Nick oli raskaana – joutui hätäleikkaukseen

Striimin kommenteissa kehutaan heti Vivianin rohkeutta kertoa kokemuksestaan ja leikkauksesta. Vivian kertoo, että asiasta kertominen jännitti, mutta iloiset viestit ja positiivinen vastaanotto osoittivat kuumottelun olleen turhaa.

Viviania pyydetään kertomaan lisää poikaystävästään. Hän ei ehdi vastaamaan itse, kun Kirsikka hihkaisee heti innoissaan hauskasta kortista, jonka Vivian sai rakkaaltaan. Ruusukuvallisen kortin kerrotaan olevan tilattu Woltin välityksellä kukkakaupasta, ilmeisesti romanttisen kukkalähetyksen yhteydessä.

Vivian Nickiltä karmaisevia uutisia: "Jouduin täysin yllättäen kiireelliseen leikkaukseen"

Vivian joutui tammikuussa hätäleikkaukseen.

Kirsikka esittelee kameralle korttia ja kertoo sen taustasta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kiitos ihanasta ystävänpäivästä, ja sit tässä on lainausmerkeissä "jumalatar", Kirsikka kertoo Vivianin saamassa kortissa lukevan.

Naiset naureskelevat keskenään sille, että kukkakaupan työntekijä on kirjoittanut tekstin Vivianin poikaystävän toiveiden mukaan, ja lisännyt itsenäisesti lainausmerkit jumalattaren ympärille. Tämän hauskan seikan takia kortti on saanut pitää paikkansa Vivianin jääkaapin ovessa.

Seiska uutisoi Roopen ja Vivianin suhteesta tammikuun lopussa. Supatuksien perusteella on käynyt ilmi, että suhde olisi jo niin pitkällä, että yhteinen asunto on jo harkinnassa. Roopen on nähty hiippailevan Vivianin luokse kyläilemään heti tämän kotiuduttua sairaalasta.