fbq

Oho! PMMP:n jäsenet ottivat identtiset tatuoinnit - kuva

Bändin jäsenet ovat sinetöineet yhteenkuuluvuutensa ikuisella tavalla.

Viime syyskuussa julki pamautettiin todellinen jättiyllätys, kun paljastettiin, että suosikkiyhtye PMMP tekee paluun.

Katso tuoreimmat Seiskan viihdeuutiset:

Vuonna 2013 pillit pussiin pannut bändi soittaa kesällä kolme festarikeikkaa Provinssissa, Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa, ja paluurundi huipentuu elokuussa kahteen megakonserttiin Helsingin Olympiastadionilla.

Nyt bändin jäsenet ovat sinetöineet yhteenkuuluvuutensa ikuisella tavalla. He ovat nimittäin ottaneet identtiset tatuoinnit. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Järkyttävät tuloerot! Seiska selvitti paluun tekevän PMMP:n jäsenten taloustilanteen – vain toinen onnistui kääntämään menestyksen euroiksi

Sekä Paula Vesala että Mira Luoti ovat julkaisseet Instagram-sivuillaan kuvat, jossa he poseeraavat basisti Juho Vehmaisen ja kitaristi Mikko Virran kanssa tatuointistudiolla. Jostain syystä rumpali Heikki Kytölä ei ole päätynyt ottamaan kaveritatskaa.

Nyt Paulan, Miran, Juhon ja Mikon ihoja koristavat pikimustat kissankallot. Paula mainitsee Instagram-tarinoissaan, että kyseessä on PMMP:n logo, "entinen kissa". Paula ja Juho ovat ottaneet kallon käsivarsiinsa, Mira kyynärvarteensa ja Mikko puolestaan pohkeeseensa.

Osa jäsenistä on saanut iholleen muutakin.

– Siinä ne nyt on ja pysyy, ihan oikeat tatskat. Paula sai vapaat kädet piirtää mun käteen tyyliin mitä vaan ja siihen ikuistettiin kirjaimet PMMP, Mira paljastaa omassa päivityksessään.

Paula mainitsee, ettei Mira ole ainoa, jonka iholle hän on rustannut yhtyeen nimen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Sain kirjottaa Mikolle ja Miralle PMMP nahkaan, hän kertoo.

PMMP sai karaokebaarin sekaisin: "Sanat olivat muistissa" - video!

Paluukeikat närkästyttivät

PMMP:n paluukeikkajulkistus aiheutti syksyllä hienoisen kohun. 

Olympiastadionin keikan liput nimittäin myytiin loppuun silmänräpäyksessä, jonka jälkeen julkistettiin, että yhtye esiintyy Olympiastadionilla kahdesti. Myöhemmin julkistettu keikka vain osui aikataulullisesti ensin julkistettua keikkaa aiemmalle päivälle.

– Kyllä kieltämättä vähän ärsyttää, että se eka comeback-keikka ei sit olekaan eka, närkästynyt keikkakävijä harmitteli.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myöhemmin julkaistiin vielä PMMP:n festarikeikat.

PMMP palaakin ennen stadionkeikkoja festareille - tyrmistys leviää somessa: "Pettynyt ja huijattu olo"