fbq

Andrei Koivumäki paljastaa naismakunsa: pienet vai isot rinnat?

Kiinteistömoguli vastaa myös, pitääkö kumppanin täyttää edustusvaimon kriteerit.

Kiinteistömoguli ja julkkispiireistä tuttu Andrei Koivumäki paljastaa naismakunsa somessa.

Andrei Koivumäki vastaili seuraajiensa kysymyksiin avoimesti Instagramin tarinoissaan. Mieheltä muun muassa kysyttiin "Silarit vai ilman? Pienet vai isot tissit?". Andrei piti kysymystä sen verran "randomina", että päätti vastata kysymykseen.

– Tärkeämpi on luonne, arvot ja silmät, mutta jos noista pitää valita niin vaikka ei rintoja ollenkaan kuin silarit. Jokainen on kaunis sellaisenaan kuin on ja voi tehdä mitä haluaa, mutta omaan makuun ei silareita. Eiköhän se kokonaisuus oo se juttu, ja ymmärrän myös heitäkin, jotka niitä ottaa ja moni tykkää, mutta ei ole mua varten, hän kirjoitti.

Andreilta myös kysyttiin, pitääkö kumppanin täyttää edustusvaimon kriteerit.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– "Edustusvaimon" kanssa tuskin edes menisin kahville. Mitä luonnollisempi ja "tavallisempi" sitä parempi. Vaikea kuvitella, että olis edes jonkun kanssa, joka "pyörii piireissä". Ei oo mua varten se vaikka sielläkin paljon hienoja ihmisiä. Itsehän tuskin oon se "paras! samalla tavalla ajattelevalle.

Sanna Marin julkaisi kuvia Linnan juhlien jatkoilta - makoilee tutun herran kainalossa!

"Onnellisuus on valinta"

Ex-pääministeri Sanna Marininkin golf- ja bilekaveri vastaa myös kysymykseen, saako rahasta ja materiasta onnellisuutta.

– Sanoisin niin, että materia ei tuo onnellisuutta ollenkaan. Raha helpottaa ja mahdollistaa ja poistaa tietyt tekijät; kuten stressin, antaa aikaa, resursseja ja mahdollisuuksia, mutta onnellisuus on valinta. Ja se ei maksa mitään. Kaikki metsästää jatkuvasti onnea ja koittaa sen "löytää", Andrei mietti ja lisää:

– Jos onnellisuus on valinta niin, miten sitä voi etsiä tai ostaa tms. Valinta on päätös ja jokainen voi tehdä sen päätöksen ja se ei vaadi muuta. Onnellisuus on maailman hienoin asia, koska se on ilmainen ja se on saatavilla kaikille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oho! Sanna Marin aloitti uuden harrastuksen yllättävässä seurassa