fbq

Uutta murhamysteeriä tähdittävät mummot – tällainen on Ehtoolehto-sarja

Sarjan pääosissa nähdään Rea Mauranen, Leena Uotila ja Eeva Litmanen.

Minna Lindgrenin Ehtoolehto-kirjasarjan ensimmäiseen kirjaan perustuva sarja tullaan näkemään kahdeksanosaisena Elisa Viihteen alkuperäissarjana. 

Ehtoolehto-niminen sarja on hulvaton murhamysteeri, joka huokuu mummoenergiaa: palvelutalossa asuvien ystävysten seesteinen arki on tiessään, kun outoja asioita alkaa tapahtua. Murhamysteerin ohella sarja käsittelee tärkeitä teemoja, kuten ystävyyttä ja vanhenemista. 

Taru Mäkelän ohjaaman sarjan päähenkilöinä nähdään kokenut näyttelijäkolmikko Leena Uotila, Eeva Litmanen ja Rea Mauranen. Pääkolmikon lisäksi mukana nähdään muun muassa Seela Sella, Heikki Nousiainen, Ilmari Saarelainen, Ulla Tapaninen, Jarkko Niemi, Vera Kiiskinen ja Minttu Mustakallio. Sarja julkaistaan vuonna 2025.

Elisa Viihde tiedotti myös, että sarjat Mies joka kuoli, Ivalo ja Pohjolan laki saavat jatkoa. Sarjojen ensiesitykset nähdään Ruutu+-tilauksella, ja ne tulevat myöhemmin katsottavaksi myös Elisa Viihde -palveluun. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Mies joka kuoli on huumorin sävyttämä murhamysteeri.

Pohjolan lain kolmas kausi saa ensiesityksensä loppuvuodesta 2024. Ivalon neljäs kausi ja Mies joka kuoli -sarjan toinen kausi julkaistaan vuonna 2025.

Huomion arvoista on, että Jussi Vatasen tähdittämän sarjan Mies joka kuoli päähenkilön luultiin ensimmäisen kauden lopuksi kuolleen, mutta tämä palaakin elävien kirjoihin toisella kaudella herätessään koomasta tokiolaisessa sairaalassa. 

Beatlesista tehdään neljä elokuvaa – kukin yhdestä jäsenestä

Seuraa meitä somessa