fbq
The Voice of Finland, Emil Hallberg

The Voice of Finlandissa kilpailijoina julkkiksia – mukana Salkkarit-tähti ja jääkiekkoilija

The Voice of Finlandin uudella kaudella onneaan kokeilee jo entuudestaan julkisuudesta tunnettuja kasvoja.

The Voice of Finlandin uusi, 13. kausi alkaa Nelosella perjantaina 19. tammikuuta. Uutena tähtivalmentajakokoonpanona nähdään Sanni, Arttu Wiskari, Elastinen ja Maija Vilkkumaa.

Kilpailijoina nähdään myös tuttuja kasvoja. Mukana on Salatut elämät -sarjasta tuttu Emil Hallberg, joka tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -tuomarin Helena Ahti-Hallbergin poikana. Nykyään hän työskentelee tanssinopettajana ja myös kilpailee itse tanssissa. Ohjelman esittelytekstissä kerrotaan, että Emil soittaa sähkökitaraa ja -bassoa, ja hän on laulanut pienestä pitäen.

Toinen tuttu hahmo kisassa on ex-jääkiekkoilija Eetu Qvist, joka esiintyy heti ensimmäisessä jaksossa. Hän pelasi pitkään Ruotsissa, ja SM-liigasta hänet muistetaan KalPasta ja SaiPasta. Eetu on esittelyn mukaan halunnut rock-tähdeksi jo pienestä pitäen.

Tässä ovat kevään 2024 kuumimmat kotimaiset tv-uutuudet – lue jättilistaus

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tuttuun tapaan The Voice of Finland alkaa Ääni ratkaisee -vaiheella, jossa tähtivalmentajien hommaa vaikeutetaan jälleen kahdella blokkausmahdollisuudella. Sen jälkeen ovat vuorossa kaksintaistelut ja knockout-vaihe, joiden perään kausi huipentuu Turun Logomossa huhtikuussa järjestettäviin livelähetyksiin. Lopulta katsojat valitsevat, kuka kruunataan koko kauden voittajaksi. 

Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Jaana Pelkonen.

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin 19.1. alkaen.

Seuraa meitä somessa