fbq
Sara Chafak ja Jennika Vikman Tähdet, tähdet

Sara Chafak avautui Tähdet, tähdet -pudotuksen jälkeen – ”Elän tällä hetkellä lapsuuden pelkoani”

Rock-jakso koitui Sara Chafakin kohtaloksi Tähdet, tähdet -kisassa.

Tähdet, tähdet -ilta vietettiin rock-tunnelmissa. Jaksossa tapahtui kauden kolmas pudotus, ja tällä kertaa lähtemään joutui Sara Chafak.

Loppumetreillä lähtöuhan alla olivat Sara ja Jennika Vikman. Sara esitti jaksossa herkemmän laidan rockia, Haloo Helsinki! -bändin Piilotan mun kyyneleet -kappaleen, kun taas Jennikan biisi oli Nirvanan räväkkä Smells Like Teen Spirit.

Vaikka Sara on ennen Tähdet, tähdet -kautta julkaissut useita kappaleita, niin hänellä ei ole ollut juurikaan esiintymiskokemusta laulajana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tämä on ollut ihan fantastinen kokemus tulla tällaisena studioartistina näiden upeiden esiintyjien sekaan, Sara kommentoi juontaja Susanna Laineen haastattelussa pudotuksen jälkeen.

– Itse asiassa minun täytyy sanoa, että elän tällä hetkellä lapsuuden pelkoani. Tykkään esiintyä ja olla lavalla, mutta sitten kun pitäisi laulaa, niin minusta on aina tuntunut, että olen silloin haavoittuvimmillani. Olen iloinen, että hyppäsin sen kynnyksen yli ja lähdin mukaan. Olen tosi ylpeä itsestäni!, Sara iloitsi.

Tähdet, tähdet Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin.

Jennika Vikman, Malla Malmivaara, Susanna Laine ja Sara Chafak kuudennessa Tähdet, tähdet -jaksossa.

Seuraa meitä somessa