fbq

Näin kävi Suuren seikkailun viimeisessä kaksintaistelussa – itsevarma kisaaja joutui pulaan

Suuren seikkailun viimeinen kaksintaistelu käytiin 4. toukokuuta.

Suuri seikkailu -ohjelmassa käytiin viimeinen kaksintaistelu 4. toukokuuta nähdyssä jaksossa. Kisasta pudonnut kilpailija sai valita viimeisen kapteenin joukkueelleen, ja kisan voittanut jatkoi oman joukkueensa viimeisenä kapteenina.

Vihreän joukkueen kapteeni Marja Kihlström pohti, lähettäisikö kaksintaisteluun joukkueen vahvimman vai heikoimman kisaajan. Marja päätti keskustella joukkueen jäsenten kanssa kahdestaan ennen lopullista päätöstään. Daniel Ahola ilmoitti, että hänet kannattaisi lähettää kisaan.

– Oikea päätös Marjalta. Onhan se nyt kunnia päästä viimeiseen kaksintaisteluun. Mä aina tykkään sanoa, että en ole itsevarma ihminen, mutta olen itsevarma suorittaja. Kyllä mulla sellaista maalaisjärkeä on, Daniel avautui, kun Marja valitsi hänet kaksintaisteluun.

Suuri seikkailu
Vihreä joukkue lähetti Daniel Aholan kaksintaisteluun.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oranssin joukkueen kapteeni Joonas Saartamo päätti lähettää Sanna Pikkaraisen. Nainen kertoi, että olisi tehnyt saman päätöksen, koska se oli strategisesti järkevintä.

– Koen, että kaksintaisteluun lähteminen on toki myös kunniatehtävä, toki se myös kertoo siitä, että sä olet jengissä se, joka ollaan valmiita heivaamaan, jos niikseen tulee, Sanna analysoi.

Oranssi joukkue lähetti Sanna Pikkaraisen kaksintaisteluun.

Kaksintaistelussa Sanna ja Daniel joutuivat lassoamaan suopunkilla poronsarvia neljän kierroksen verran. Sarvien alta löytyi ohje, joka auttoi selvittämään numerokoodin salkkuun. Ensimmäisenä salkun avannut kisaaja kruunautui voittajaksi.

Sanna otti etumatkan ensimmäisellä kierroksella. Daniel otti kuitenkin pian Sannan etumatkan kiinni. Kisa jatkui tasaväkisenä.

– Olin yllättävän hyvä siinä heittohommassa, Sanna iloitsi.

– Ehkä tässä joutuukin lähtemään kotiin. Voi samperi, Daniel pohti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Daniel voitti täpärästi kisan. Hän lähti tyytyväisenä viimeiseen kapteenikauteen. Hän oli onnellinen, ettei pettänyt joukkueen luottamusta.

Sanna kertoi Suuren seikkailun olleen mielenkiintoinen matka.

– Olen ajatellut, että mä ehkä saatan jännittää uusissa ympyröissä, mutta en sitten jännittänytkään, hän sanoi.

Hän kertoi lähentyneensä usean joukkuetoverin kanssa.

– Pääsin pidemmälle kuin ihan rehellisesti ajattelin. Siihen olen tyytyväinen. Olen erittäin hyvilläni siitä, että päästin itseni lähtemään tänne. Oli mahtava seikkailu, Sanna summasi.

Suuri seikkailu lauantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa