fbq
Allsång på Skansen Bildtext: Allsång på Skansen Foto: Morgan Norman/SVT Pernilla Wahlgren

Kesän suuri musiikkishow Allsång på Skansen palaa jälleen kesän tiistai-iltoihin – Tällä kertaa juontajana toimii artisti Pernilla Wahlgren

Ilmiöksi noussut Allsång på Skansen on viihdyttänyt Pohjoismaita vuosikymmenien ajan. Tämän kesän avausjaksossa kansaa laulattaa muun muassa Loreen.

Suosittu ruotsalainen konserttisarja Allsång på Skansen palaa kesäiltoihin uusin jaksoin myös tänäkin kesänä, kun yhteislaulu raikaa Tukholman auringon alla.  Tänä vuonna juontajan saappaisiin astuu artisti Pernilla Wahlgren.

Rakastettu yhteislauluohjelma on muodostunut ilmiöksi Ruotsin lisäksi koko Pohjoismaissa. Hyvänmielen ohjelma esitettiin ensimmäisen kerran Ruotsin yleisradioyhtiön SVT1-kanavalla vuonna 1979, ja suosio on jatkunut läpi vuosikymmenten.

– Ei ole syytä laittaa ohjelmaa uusiksi, koska se toimii hyvin. Työskentelen paljon huumorin parissa, joten haluaisin tuoda sitä mahdollisimman paljon mukaan ohjelmaan, hän sanoi SVT:n Morgonstudionissa.

Pernilla on ollut suunnittelemassa jaksoja, sillä hän on kertonut haluavansa laittaa oman kädenjälkensä ohjelmaan. Yhtenä haaveena hänellä on tuoda tyttärensä Bianca Ingrosso Skansenin lavalle, mutta näyttää siltä, että ainakaan tänä vuonna häntä ei lavalla nähdä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Allsång på Skansen Bildtext: Pernilla Wahlgren Foto: Morgan Norman/SVT
Pernilla Wahlgren luotsaa ohjelmaa humoristisella otteella.

Pernilla on kertonut Metro Modelle, että häntä pelottaa aloittaa rakastetun yhteislaulusarjan juontajana Sanna Nielsenin jälkeen. Sanna luotsasi ohjelmaa seitsemän vuoden ajan. Hän ilmoitti jo viime kesänä, ettei aio jatkaa ohjelman juontajana.

Suosikkijuontaja jättää Allsång på Skansenin – rakastettu ohjelma alkaa jälleen

– Hän on ollut erittäin pidetty ja tehnyt todella hyvää työtä. Tiedän, että sain tämän työn, koska kokemukseni on laaja ja olen ollut alalla niin monta vuotta, Pernilla kertoo.

Ensimmäisessä jaksossa kansaa laulattaa muun muassa euroviisuvoittaja Loreen ja Mando Diao.

Pernilla on julkaissut uransa aikana useita levyjä ja onpa hän muutamaan otteeseen osallistunut Melodifestivalen-kilpailuunkin. Lisäksi hänen perhettään on seurattu tosi-tv-sarjassa Pernilla Wahlgrenin maailma. Hän on tehnyt useita roolisuorituksia sekä tv:n että teatterin puolella.

Ensimmäisen kerran Pernilla nähtiin Skansenin Solliden-lavalla vuonna 2007, kun hän esitti Allsån på Skansen -ohjelmassa shownumeron yhdessä poikansa Benjamin Ingrosson kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kesätiistaisin nähtävät kahdeksan yhteislaulukonserttia lähetetään suorana Tukholmasta. Tänä kesänä konserteissa nähdään artisteja ja esityksiä, yllätyksiä unohtamatta. Suomeksi lähetyksiä selostaa Christian ”Kike” Bertell.

Harjunpää-ohjaajan uudessa sarjassa nuori ei kaihda rajujakaan keinoja: ”Parempien piirien pimeä puoli”

Allsång på Skansen TV1:llä tiistaisin 27.6. alkaen.

Seuraa meitä somessa