fbq
Olet mitä syöt
Pippa Laukka

He ovat Olet mitä syöt -julkkikset – mukana Kimmo Vehviläinen ja Riina-Maija Palander

Uusi kausi tuo mukanaan uudet julkisuudesta tunnetut henkilöt ja teemat.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaama Olet mitä syöt -ohjelma starttaa MTV:llä 18. huhtikuuta.

Tulevalla kaudella pureudutaan uusiin teemoihin. Millainen ruokavalio tukee mielenterveyttä? Miten löytää yhteys omaan kehoonsa ja seksikkyyteensä raskauksien jälkeen? Miten saada massa tarttumaan kehoon? Voiko migreeniä ehkäistä oikeanlaisella ruokavaliolla?

Pippa auttaa tuttuun tapaan julkisuuden henkilöitä terveellisten elämäntapojen pariin. Lähtötilanteen hän tarkistaa terveydellisestä ja ravitsemuksellisesta näkökulmasta jääkaapin sisällön ja ruokapäiväkirjan avulla. Terveystestien tulokset kertovat faktan kehon ja sisäelimien kunnosta. Niin ruokavalio kuin liikuntatavat räätälöidään kullekin henkilölle sopivaksi. Kahdeksan viikon jälkeen nähdään, millaisia muutoksia niin henkisellä kuin fyysisellä puolella on tapahtunut.

Joel Pohjanpalo ja Catherine-vaimo joutuivat salaamaan suhteensa: "Veljeni olisivat tappaneet minut"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Uusi kausi pureutuu erityisesti pitkän iän ja elinvoimaisuuden salaisuuksiin. Elintapojen kuten ruokavalion ja aktiivisuuden ohessa pitkäikäisyyttä selittää myös elämäntyyli ja -asenne. Terveellinen elämä ei tarkoita tiukkapipoista elintapojen vaalimista vaan pienillä muutoksilla ja asennetta vaihtamalla voi parantaa elämänlaatua. Päähenkilöiden kohdalla se tarkoittaa ohjelmassa esimerkiksi sitä, että olympiavoittaja opettelee ulkoilemaan ja radiojuontaja alkaa rouskutella aamupalaa ja kasviksia, Pippa kertoo MTV:n tiedotteessa.

Uudella kaudella mukana ovat Joona Hellman, Vilma Karjalainen, Kimmo Vehviläinen, Riina-Maija Palander, Toni Nieminen, Eeva Vekki, Eero Herranen ja Minea Blomqvist-Kakko

Olet mitä syötä
Joona Hellman

Vaikuttaja Joona Hellman kertoo rakastavansa herkkuja. Pippa kertoo Joonalle sokerin vaaroista ja määrää väsyneelle miehelle sokeristopin. Stoppi osoittautuu Joonalle todelliseksi haasteeksi.

Olet mitä syöt
Vilma Karjalainen

Somevaikuttaja Vilma Karjalainen kertoo unohtaneensa itsensä lapsiarjen pyörteissä. Pippa päättää ravistella Vilman rutiineja ja saa tämän keskittymään terveyteensä ja hyvinvointiinsa.

MTV julkisti tiiminsä jääkiekon MM-kisoihin – näin käy Antero Mertarannan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Olet mitä syötä
Kimmo Vehviläinen

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen juo litroittain kahvia ja syö einesruokaa. Kimmo järkyttyy terveystuloksista. Pippa saa miehen urakoimaan elintapojaan uusiksi.

Olet mitä syöt
Riina-Maija Palander

Yrittäjä Riina-Maija Palander ei ehdi syödä kiireidensä keskellä. Pippa huolestuu ravintoaineiden puutteesta ja auttaa Riina-Maijaa laittamaan hyvinvointinsa kaiken muun edelle.

Olet mitä syöt
Toni Nieminen

Olympiavoittaja Toni Niemisen ruokavalio on sokerinen ja niukka. Pippa päättää auttaa Tonia rakentamaan terveempää suhdetta kehoon, ruokaan ja liikuntaa.

Tämä Putous-hahmo tuo yhä leivän Mikko Töyssyn pöytään

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Olet mitä syötä
Eeva Vekki

Koomikko Eeva Vekki kertoo kärsivänsä pahoista migreeneistä. Eevalla on kaksijakoinen suhde ruokaan, joten Pippa auttaa häntä etsimään kultaisen keskitien ruokailutapoihinsa.

Olet mitä syöt
Eero Herranen

Somevaikuttaja Eero Herranen yllättää Pipan jääkapillaan. Epäsäännöllinen ruokailu ja sopivan liikuntamuodon löytäminen osoittautuvat haasteeksi.

Olet mitä syöt
Minea Blomqvist-Kakko

Entinen golfammattilainen Minea Blomqvist-Kakko syö stressiin juustoa. Pipan avulla Minni käy läpi prosessin, jossa mieli ja keho kokevat muutoksia.

Olet mitä syöt MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 18.4. alkaen.

Seuraa meitä somessa