fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Colin pahoinpitelee Marshallin – Lauren pelastaa

Ensi viikolla Emmerdalessa Cain tahtoo katkaista välit Kyleen, Laurel ottaa Marshallin siipiensä suojaan ja osa kylän miehistä kokoontuu puhumaan tunteista.

Cainin mielestä hänen täytyy katkaista välit Kyleen pojan omaksi parhaaksi. Cain haluaa, että Amy ja Kyle muuttavat pois. Murtunut Moira sanoo Cainille, että tämä katuu päätöstä loppuelämänsä. Kyle ei halua lähteä, eikä Amykään henno lopulta pakottaa. Amy kosii Mattyä uudelleen.

Rishi epäilee, että hänen kodissaan on kummitus. Laurel paljastaa tunkeilijan, joka onkin Marshall. Marshall anelee, ettei Laurel kerro hänen isälleen, joka luuli lähettäneensä poikansa sisäoppilaitokseen. Laurel marssii Colinin kotiin ja huomaa, että Marshallia on pahoinpidelty. Marshall tunnustaa isälleen homoutensa, ja raivostunut Colin kieltää olevansa Marshallin isä. Laurel vie Marshallin kotiinsa turvaan.

Charles on epäluuloinen Alexin suhteen, ja Manpreet neuvoo häntä puhumaan Dawnin kanssa. Dawnin Alexista kertomat asiat eivät rauhoita Charlesia, mutta Naomi ei kuuntele isänsä neuvoja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Victoria, Ethan, Naomi, Alex, Vinny, Belle, Leyla ja Suzy lähtevät Leedsiin bailaamaan. Victoria ja Ethan tutustuvat Sean-nimiseen mieheen. Sean ehdottaa yhteistä taksia kotiin, ja Victoria saa paniikkikohtauksen, kun vanhat traumat nousevat pintaan. 

Leyla näkee baarissa Callumin diilaamassa ja tuntee kostonhimoa Jacobin puukottajaa kohtaan. Leyla hankkii poliisit paikalle. He vievät Callumin pois, ja Leylan ilkkuu vieressä. Se osoittautuu pahaksi virheeksi, sillä Callum pääseekin heti vapaaksi.

Paddyä ärsyttää, kun Marlon ei pyynnöistä huolimatta anna hänelle tilaa. Marlon ja Chas keksivät suunnitelman. Kylän miehet kokoontuvat Villapakkaan puhumaan aroista aiheista ja tunteistaan tukeakseen Paddyä. Paddy ei ensin innostu, mutta ilmestyy kuitenkin lopulta paikalle.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin. Maanantain 13.5. ja torstain 16.5, jakso esitetään poikkeuksellisesti jo kello 16.30.

Seuraa meitä somessa