fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Chloen paluu saa Mackenzien panikoimaan – Sarah aavistaa totuuden

Ensi viikolla Emmerdalessa Cain vapautuu vankilasta, Gabby yrittää suudella Nickyä ja Charity tarjoaa Chloelle majapaikkaa, mikä hermostuttaa Mackenzien.

Chloe pääsee sairaalasta, ja Charity tarjoaa hänelle majapaikkaa. Mackenzie on kauhuissaan. Mackenzie tekee kaikkensa saadakseen Chloen ulos talosta ja ihmettelee, miksi Charity haluaa antaa kodin Chloelle, jonka vuoksi Noah joutui vankilaan. 

Mackenzie hommaa Chloelle asunnon ja vaatii tätä muuttamaan. Mackenzien kummallinen käytös herättää Sarahin epäilykset. Chloe yllättyy, kun Sarah kysyy, onko Mackenzie vauvan isä. Chloe vannoo, ettei ole. Mackenzie haluaa edistää häitä, mutta Charity ei tahdo kiirehtiä ollenkaan.

Amy ja Moira ovat murtuneita Kylen lähdöstä. Amy syyttää itseään ja harmittelee, että he edes palasivat Belfastista. Amy ja Chloe päättävät antaa sisaruudelleen vielä mahdollisuuden. Moira taistelee traktorin kanssa ja yllättyy iloisesti, kun linnasta vapautunut Cain marssii paikalle. Caleb tarjoaa Cainille sovinnon kättä. He halaavat, mutta Cain uhkailee tappavansa Calebin, jos tämä ei häivy. Caleb ei suostu lähtemään kylästä. Veljekset menevät ajelulle setvimään välejään, ja Caleb uhkaa vuorostaan Cainiä. Calebin lakitiimin luoma Kylen puolustusstrategia ei miellytä Cainiä.

Jacob ei ole toipunut kunnolla puukotuksesta, ja hänen maksansa on vaarassa. David kieltää Leylalta yhä vierailut.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Brittirouvan likaisesta kodista löytyy rotan jätöksiä – juontaja poistuu oksentamaan

Kim läksyttää Gabbyä tämän virheestä, josta Gabby syytti Laurelia. Myöhemmin Gabby keksii hyvän idean ja esittelee Seikkailukeskusta koulujen edustajille. Nicky ja Gabby viettävät iltaa yhdessä. Juopunut Gabby yrittää suudella Nickyä ja tuntee olonsa nöyryytetyksi, kun tämä torjuu hänet. Dawn näkee tilanteen. 

Myöhemmin Gabby ja Dawn riitelevät elämän prioriteeteista. Gabby vie riidan liian pitkälle ja kutsuu Dawnia prostituoiduksi Lucasin, Clemmien ja Willin edessä. Kauhistunut Dawn ryntää pois paikalta.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa